Home » Guest post » Melabur Dalam Matawang Kripto Untuk Masa Depan Yang Cerah!

Melabur Dalam Matawang Kripto Untuk Masa Depan Yang Cerah!

Mata wang digital adalah perkara terbesar dekad ini lebih lanjut mengenai pengarang. Mereka telah berkembang pada kadar yang tidak pernah didengari dalam tempoh lima tahun yang lalu. Mereka bukan sahaja menjadi sumber daya tarikan kerana penampilan mereka, tetapi juga untuk kualiti luar biasa yang mereka miliki. Harga mereka yang meningkat secara eksponen adalah tarikan utama. Pertumbuhan syarikat-syarikat ini juga disebabkan oleh sistem eko yang terpencar, yang menyediakan penyelesaian tanpa nama dan cepat, serta teknologi canggih.

Melabur saham biasa atau altcoin

Dagangan Altcoin adalah topik perbincangan dalam komuniti global. Ini disebabkan oleh fakta bahawa pelaburan altcoin berbeza daripada pelaburan tradisional. Anda membeli sebahagian kecil perniagaan apabila anda membeli saham. Jika syarikat menunjukkan prestasi yang baik, anda boleh untung atau rugi. Anda boleh membuat kontrak pintar, aplikasi terdesentralisasi dan token digital dengan melabur dalam mata wang kripto. Pertukaran Mata Wang Kripto Eksklusif seperti GDAX dan Kraken adalah satu-satunya tempat untuk berdagang mata wang kripto.

Anda boleh membandingkannya untuk memahami perbezaannya.

Kembalikan perspektif. Modal teroka tradisional biasanya mempunyai jangka masa tujuh hingga sepuluh tahun. Pelaburan yang dikuasakan mata wang kripto, bagaimanapun, hanya mempunyai tempoh satu hingga lima tahun.

Apabila melabur dengan cara tradisional, anda memiliki saham pilihan. Saham Cryptocurrency boleh menjadi token Cryptocurrency atau Cryptocurrency.

Apabila melabur dalam pelaburan tradisional anda boleh memilih untuk melabur sebagai pelabur Malaikat atau Benih, dan mengambil bahagian di mana-mana peringkat, walaupun dari awal. Kebanyakan keluar dibuat melalui pelaburan tradisional, pemerolehan atau ICO. Dalam model perniagaan tradisional, syarikat akan menjual produk atau perkhidmatan. Mata wang kripto dan tokennya mencipta ekonomi bulat.

Kesahan. Kesahan. Dalam pelaburan Cryptocurrency, LLC mempunyai kedua-dua tanggungjawab mencipta teknologi dan menjalankan perniagaan. DAO tidak perlu didaftarkan.

Mata wang dana: Wang Fiat digunakan untuk pasaran tradisional. Cryptocurrency adalah sama ada wang fiat atau altcoin. Pendekatan Pasaran untuk Pelaburan Tradisional sama ada boleh menyokong atau mencipta model baharu. Pelaburan kripto mencipta model perniagaan baharu secara berterusan.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *